Compact foundation zit doorgaans is een potje. Compact foundation kun je het beste opbrengen met je vingers of met een (vochtig gemaakt) sponsje. Poeder foundation, wanneer je een normale tot vette huid hebt is poeder foundation een geschikte foundation. Je kunt het beter niet op een droge huid gebruiken omdat je dan de eventueel aanwezige huidschilfertjes goed kunt zien na het opbrengen van de poeder. Poeder foundation zit doorgaans in een potje. Poeder foundation kun je het beste opbrengen met een kwast. Huidverzorging vór en na de foundation.

Deze foundation voelt wat zwaarder aan dan de matterende mousse foundation. Hij dekt doorgaans ook beter dan andere foundations.

Soorten foundation, je maken hebt vier verschillende soorten foundation: Vloeibare foundation, matterende foundation. Compact foundation, poeder foundation, vloeibare foundation, wanneer je een droge en/of gevoelige huid hebt, dan is vloeibare foundation een geschikte foundation. Deze zorgt voor de hydratatie van de huid, het voorziet de huid van water waardoor de huid mooi blijft. Zoals de naam al zegt is deze foundation vloeibaar wat je kunt vergelijken met de structuur van een dagcrème of lotion, maar dan met een kleurtje. Vloeibare foundation zit doorgaans in een flesje, vaak met een pompje aan de bovenkant. Vloeibare foundation kun je het beste opbrengen met een foundationkwast (zorgt voor een gelijkmatige verdeling je vingers of met een (vochtig gemaakt) sponsje. Wanneer je een vettere of gecombineerde huid hebt, dan is matterende foundation een geschikte foundation. Deze foundation bestaat uit mousse. Het zorgt ervoor dat de huid niet glimt, waar het de neiging toe heeft bij een vette huid. De huid wordt door deze foundation matter. Het maakt je huid tegelijkertijd zachter.

Getest foundation van manicure Clinique, etos, hema, l oreal


Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Verificatie code, neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt. Foundation heb je in verschillende soorten. Leer er hieronder meer over en ontdek welke foundation bij jou past. Wat is foundation, foundation is een laagje make-up dat je op je huid aanbrengt om je gezicht egaler te doen lijken. Wanneer je huid rood, vlekjes of andere oneffenheden vertoont, kun je dit met foundation wat wegwerken.

Mineral foundation.3 Medium - best foundations


Claim: licht, longlasting waarbij mineralen de huid herstellen, egaliseren en verzorgen. Houdbaar:, einde van de dag alleen op de kin minder. Look feel: doet sterk aan een bb cream denken. Geeft vooral een tint. Bijzonder: het is een knijptube met een kwastje als dop. De dop draai je een halve slag open, knijpt er een hoeveelheid uit en na gebruik weer met een halve draai sluiten. Kwastje moet na elk gebruik schoongemaakt worden. Het kwastje is zacht en werkt goed om het product te verdelen. Aan de ene kant handig, aan de andere kant is het schoonmaken elke keer een gedoe.

welke foundation dekt goed

Claim: Licht dekkend, versmelt met huid, voelt licht aan en egaliseert (de tekst is glimmend zilver op mat zilver dus heel slecht leesbaar). Houdbaar: is niet bestand tegen sporten/zweet. Dekking: zeer licht, is meer een tinted moisturizer. Look feel: niets van te zien, voelt als een dagcrème. Etos Long Lasting foundation Kleur: 001 falten en 03 gemengd. Claim: Hele vand dag (16 uur) frisse en stralende teint met appelextract en abrikozenolie, egaliseert de huid, bedekt vlekjes en helpt de huid te hydrateren. Houdbaar: 1/2, zeer goed.

Huidtype: normaal tot vet. Look feel: geparfumeerd, geeft na opbrengen een licht trekkerig of strak trekkend gevoel met een matte en egale teint. Van hydratatie merk ik niets. Spf: shop hier online. Etos Light cover Mineral makeup Kleur: 001 en 003 gemengd.

Overleg wikipedia:Verifieerbaarheid - wikipedia


Houdbaar:, na ontbijt en tandenpoetsen is de kleur op mijn kin verdwenen. Heb duidelijk meer concealer nodig. Huidtype: normaal tot droog. Look feel: comfortabel, satijnen finish, geen bijzonderheden/ standaard. Shop hema foundation hier online.

Bourjois Happy light foundation, kleur: 52 light beige. Claim: 16 uur egale teint met fruitboosters voor uitstraling, lichtweerkaatsend, 8 uur lang gehydrateerde huid, onzichtbare finish, ultiem comfort. Houdbaar: 1/2, aan het einde van de dag op neusvleugels en kin geen foundation meer. Look feel: zeer comfortabel, moisturizing (mijn neus glimt meer en sneller dan normaal versmelt met de huid, lichte glans, huid ziet er mooi uit. Spf: shop bourjois Happy light foundation hier online. Etos Colour Adapt foundation. Kleur: 01 en 03 gemixt.

Overleg gebruiker:Romaine - wikinieuws

Look feel: satijn finish, mooie uitstraling, egaal, prachtige kleur, zeer comfortabel. Geeft wel iets. Op de foto linksboven heb ik deze foundation. Shop deze clinique foundation hier online. Hema soft Finish foundation, kleur: 01 en 02 gemengd. 01 is te licht en 02 weer veel te donker/zandbruin (!). Claim: moisturizing, smoothing, medium coverage, with vitamins a, c, e ( de tekst staat er in waar het Engels op!).

welke foundation dekt goed

About insurances - sana vida, zorgt grenzeloos goed voor

Als je hier niet om geeft, of gewoon weinig te besteden hebt, heb je een grote keuze uit de budgetselectie. Want ik kan je alvast verklappen dat de kwaliteit absoluut meevalt! Let op: bij de beoordeling beoordeel ik uit drie sterren: (matig (goed (zeer goed). Bekijk hier onze meest recente foundationdtests. Clinique redness Solutions makeup spf. Kleur: mix van 01 Calming Alabaster en 03 Calming ivory. Claim: kalmeert, verzacht, bestrijdt en maskeert roodheid. Met probiotica om de huidbarrière te versterken. Houdbaar:, aan het einde van de dag nog onberispelijk, behalve op de kin.

Bekijk rituals hier onze meest actuele foundationdtests. Elke foundation is op dezelfde wijze getest, met dezelfde verzorgingsproducten eronder en met dezelfde poeder, bronzer, highlighter en rouge er overheen. Ik heb de foundations op drie momenten beoordeeld. Na het opbrengen. Middenop de dag. Elke avond na het sporten en avondeten, vór het afschminken. Naast de kwaliteit van de foundations telt natuurlijk ook de verpakking en uitstraling van het merk mee, maar die heb ik nu niet meegerekend. Clinique is wat dat betreft absoluut top, loreal en bourjois zijn een goede tweede. De foundations van de Etos zien er daarnaast erg plastic/goedkoop uit en de ingrediënten staan ook niet op de verpakking vermeld (die kun je apart opvragen).

Overleg gebruiker:Jurriaanh - wikipedia

Zijn goedkope foundations nu echt zo veel minder goed dan dure? Met foute (roze) kleuren en veel te zichtbare dekking? Ik ben in het goedkope segment gedoken en heb twee weken lang elke dag een andere (vloeibare) foundation op mijn gezicht gesmeerd. Beautyjournaal heeft een doorsnee van verschillende drogisterijmerken voor mij aangevraagd in twee kleuren, zodat ik deze zelf kon mengen voor de juiste tint, waarbij Etos zo gul was om de gehele foundationlijn op te sturen. Zelf heb ik nog de nude magique van l oreal en de long Lasting kant foundation van Essence in de mix gedaan. Tot slot zijn alle foundations als ijkpunt vergeleken met de nieuwste van Clinique, de redness Solutions make up spf 15, speciaal voor de huid met roodheid (me!). Met in mijn achterhoofd de foundations die ik standaard gebruik: Estee lauder double wear of Clinique stay matte.

Welke foundation dekt goed
Rated 4/5 based on 646 reviews