A) de maandelijkse huur en de overeengekomen kosten betalen en de woning onderhouden. B) Enkel maandelijks mijn huur betalen c) Enkel de maandelijks huur en de overeengekomen kosten betalen, het onderhouden van de woning is de taak van de verhuurder. Wie kiest de leverancier van gas en elektriciteit? A) Dat kiest de verhuurder b) Dat kies ik, de huurder c) Dat is iets wat niemand kiest, de gemeente beslist hier over. D) Dat kiezen verhuurder en huurder samen aan het begin van het huurcontract. Het geld van de huurwaarborg. A) betaal je cash aan de verhuurder b) betaal je op de rekening van de verhuurder via overschrijving c) plaats je op een geblokkeerde rekening. Kan je met meerdere personen een woning huren?

huurperiode. D) Alle antwoorden zijn fout. Wat zijn jouw plichten als huurder? Wat moet je als huurder zeker doen?

Vanaf welke leeftijd mag je alleen gaan wonen? A) Vanaf je 14de zonder toestemming van je ouders b) Vanaf je 16de zonder toestemming van je ouders c) Vanaf je 18de zonder toestemming van je ouders. Wat is een domicilie? A) Dat is het adres waarop je staat ingeschreven in het bevolkingsregister. B) Dat is de officiële benaming van een huurcontract c) beide antwoorden zijn fout. Hoe lang duurt een gewoon huurcontract? A) Negen jaar alma b) Drie jaar c) Eén jaar d) Alle antwoorden zijn juist f) Alle antwoorden zijn fout. Is een huurcontract verplicht? A) ja b) ja, behalve goed als je huurt van een familielid c) neen. Waarvoor dient een plaatsbeschrijving? A) Dit is een document waarop staat waar de woning zich bevindt.

Kan ik alleen gaan wonen vanaf 16 jaar?


Waar droom jij van? Quizzz-time: de huurwetgeving. Blijf uit de goot! Goodbye is the hardest part. Maatschappelijk label, hydrating game time! Huurwetgeving, dromen van alleen wonen. Waar kijk je naar uit? Waar kijk je tegen op? Heb je bepaalde vragen waarvan je hoopt dat ze vandaag opgelost zullen worden?

Je kind alleen thuis laten, vanaf welke leeftijd kan dat?


Een ontdekking die alles voorgoed zal veranderen. Vanaf 10 jaar van Holkema warendorf 13,99, dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Alice in Wiskunde wonderland. Carlo Frabetti, alice is een meisje van elf. Ze vindt wiskunde nutteloos, tot ze op een dag een bijzonder avontuur beleeft. Ze ontmoet een zonderlinge man genaamd Lewis Caroll, die haar meevoert naar Wiskunde wonderland. Haar tocht ontmoet Alice de gekste personages (het Monster van het Labyrint, de gekke hoedenmaker en de maartse haas die haar alles leren over: het decimaal stelsel - priemgetallen - de tafels van vermenigvuldiging - even en oneven getallen - de zeef van Eratosthenes. Alice ontdekt dat wiskunde allesbehalve saai is, en helemaal niet zo moeilijk! Vanaf 10 jaar, lannoo 17,99, dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Het (on)gewone verhaal van bo (en Tom). Tineke honingh, het is nog niet zo gemakkelijk om je verleden achter je te laten. De twaalfjarige bo verhuist van de stad naar een oude boerderij aan de rand van een dorp. Een nieuwe omgeving, een nieuwe school. Ze kijkt ernaar uit en ziet ertegenop.

Alles hangt af van haar eerste schooldag. En die verloopt funest. Net als bo denkt dat het weer hetzelfde liedje zal worden als op haar vorige school, ontmoet ze tom. Dankzij Toms bravoure en doortastendheid ontdekt bo dat je met een beetje lef ineens veel meer kunt zijn dan de anderen ooit in je hebben slim gezien; dat je zelfs jezelf versteld kunt laten staan. Net als ze tom begint te vertrouwen, doet hij iets vreselijks en ligt Bos verleden ineens op straat. Door Toms poging om het goed te maken ontdekt bo waarom hij haar helpt.

Welke kosten mag je nu wél en welke níet aftrekken?

Van Rachel Renée russell, bestsellerauteur van Dagboek van een muts. Het is weekend en Max zit opgesloten in zijn nieuwe middelbare school. Erger nog: hij heeft drie inbrekers ontdekt, maar door zijn eigen klunzigheid is hij midden in hun pizza beland! En nu laten ze hem niet meer koop gaan. Maar gelukkig heeft hij een noodlijn naar buiten, naar zijn klasgenootje Erin. Kan zij hem helpen ontsnappen uit deze ellende én met hem de boeven vangen? Of krijgt Max straks stank voor dank? Vanaf 10 jaar, fontijn 14,99, dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Vanaf welke leeftijd beslissen kinderen zelf over hun

Marthas moeder is dood. Hij is op zee, zegt. De zee die ze nog nooit heeft gezien. Meneer Max neemt de meisjes een dagje mee naar het strand. Vanaf concealer 12 jaar, leopold 14,99, dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Max Kruimel 2 - stank voor dank. Rachel Renée russell is het tweede deel in de supergrappige graphicnovelserie voor 9 over Max Kruimel.

Fontaine 16,95, dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Javascript dient ingeschakeld te zijn om beans het te bekijken. Liebermann - de zee van meneer Max. Koos meinderts, meneer Max schetst overal en iedereen die hij tegenkomt. Ook de meisjes van het Burgerweeshuis. Hij wil een portret van een van hen maken, maar dat vindt de directrice niet goed. Hij mag wel een kostuum lenen, zodat hij een echt net meisje kan schilderen. Nee, zegt meneer Max. Ik schilder mensen zoals ze zijn.

Welke visvergunning / Vispas heb ik nodig?

Voorwoord, inhoud, nawoord, nieuwsbrief, vul minimaal je e-mailadres. We kennen je graag persoonlijk, als je je volledige naam wilt geven graag! Van boswachter totr, arwen, kleyngeld, wat moet je doen om verzorger van panters en tijgers te worden? Hoe is het om een stuntman te zijn? In Van boswachter totr staan zo'n 25 interviews met mensen met een droomberoep. Ze vertellen welke opleiding je voor hun beroep nodig hebt, wat hun baan inhoudt en wat er zo leuk (en minder leuk) aan. Ze geven slimme tips en verklappen hun geheimen. De vrolijke illustraties van Marijke klompmaker en de pure luchtige toon van Arwen Kleyngeld benadrukken hoe leuk werk kan zijn, maar de schrijvers geven ook realistische tips. Zo zet dit boek kinderen aan het denken over hun toekomstdromen en talenten.

Vanaf welke leeftijd mag je alleen wonen
Rated 4/5 based on 894 reviews